Prírodné oleje Orient House z Maroka

 V roku 2012 sme po prvý krát doviezli 100% bio argánový olej kozmetický a kulinársky priamo z Maroka. Cesta k tomuto prvému dovozu bola dlhá. Museli sme zabezpečiť všetky zákonné dokumenty pre dovoz z krajiny tretieho sveta, čo bolo celkom komplikované vzhľadom k tomu, že pred nami nikto nevozil argánový olej priamo z Maroka na Slovensko.

Ani hľadanie výrobcu v Maroku nebol jednoduchý proce. Veľmi nám pomohli naše skúsenosti s prácou v orientálnych krajinách. Vďaka poznaniu mentality sme spomedzi 14 navštívených výrobcov vybrali jedného. 


Rodinná firma Erais tak ako tá naša spolupracuje v jednej firme. Už roky vyrábajú prírodné oleje ako argánový olej, opunciový olej a ďalšie. Navštívili sme ich po prvý krát v roku 2011 a odvtedy ich pravidelne navštevujeme, kontrolujeme kvalitu argánového oleja a proces výroby olejov.


Oleje vyrába už tretia generácia, čo nás osobne presvedčilo o výbere tohto partnera.  Ich skúsenosti, kvalita oleja a otvorenosť, komunikácia boli dôvody prečo od začiatku spolupracujeme s rovnakým partnerom.


Postupom času sme našu ponuku olejov rozšírili o argánový olej s ružou a eukalyptom a pridali sme opunciový olej, všetky tieto oleje sú vyrobené a plnené výhradne priamo v Maroku u rovnakého partnera.

Sú lisované za studena z výberových plodov alebo semien v bio kvalite a najvyššej čistote. Na Slovensko a do EÚ ich dovážame už v spotrebiteľských baleniach, z našej strany nedochádza k žiadnemu zásahu do produktov.
Starostlivosť o pleť, vlasy, pokožku celého tela s argánovým olejom je prirodzená súčasť mnohých domácností a klientov. Sme veľmi radi, že v priebehu rokov sa vytvorila veľká skupina spokojných zákazníkov, ktorí sa radi po oleje vracajú. Teší nás, že sa nám zatiaľ podarila udržať aj cena produktov aj keď výrobné náklady neustále stúpajú.







Komentáre

Obľúbené príspevky